HABERLER

Risale Haber / Cezaevlerine Hediye Kitap Uygulaması

 

Ecrin Yayınları, üç ayların başlaması dolayısıyla Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan mahkumlara içinde dua kitabı, CD, tespih ve seccade gibi malzemelerin bulunduğu 500 adet hediye kitap seti gönderdi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Müslümanlar için önemli olan üç ayların başlangıcı recep ayının gelmesiyle birlikte manevi değerlerin ön plana çıktığı belirtildi. 
 
Açıklamada, Ecrin Yayınları'nın bu kapsamda, Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan mahkumlara içinde dua kitabı, CD, tespih ve seccade gibi malzemelerin bulunduğu 17 bin 500 lira değerinde 500 hediye kitap seti gönderdiği kaydedildi. 
 
Ecrin Yayınları Yöneticisi Tolga Kargidan'ın, şu görüşlerine yer verildi: 
 
''Bu mübarek gecelerde dua etmek isteyen, ama dua bilmeyen, öğrenmek isteyen mahkumlara destek olmanın sosyal sorumluluğuna değiniyoruz. Özgürlükleri kısıtlanmış, haksızlığa uğramış ya da haksızlık yapmış mahkumların ruhlarını hafifletmelerine araç oluyor, özel gün ve gecelerde dua etmelerine katkı sağlıyoruz. 'Hediye Kitap' uygulamamız sayesinde bizden kitap alarak cezaevine gönderenlere de ayrıca saygımızı sunuyoruz.''